e-Sports Balkan Cup

Discussion in 'Esports' started by baronkg, Dec 28, 2018.

 1. baronkg

  baronkg Active Member

  Joined:
  Aug 16, 2015
  Ratings:
  +29 / 0 / -0
  Srpska E-Sport Federacija i Auto Moto Savez Srbije organizuju takmičenje pod nazivom „E-Sport Kup Balkana” u simulaciji vožnje na računarima.

  „E-Sport Kup Balkana” se odvija kroz tri kvalifikaciona dela i finala koje će biti održano na štandu Auto Moto Saveza Srbije na Beogradskom Sajmu Automobila 30.03. - 31.03.2019.

  I kvalifikacioni deo – E-Sport Balkan CUP – online
  Takmičenje koje se odvija “online” na internetu na RaceRoom simulaciji, a serija koja se igra je WTCR 2018. Ovu simulaciju može da instalira svako na svoj računar. Kalendar za ovo takmičenje sadrži četiri trke. Prvih šest takmičara sa ovog dela takmičenja ide direktno na finalno takmičenje.
  [​IMG]
  [​IMG]
  II kvalifikacioni deo – E-Sport Kup Balkana – caffe Drži Levo Kup
  Takmičenje koje se odvija “offline” na simulatorima u caffe Drži Levo na simulaciji RFACTOR, a serija koja se igra je BTCC. Kalendar za ovo takmičenje sadrži šest trka. Prvih šest takmičara sa ovog dela takmičenja ide direktno na finalno takmičenje.

  III kvalifikacioni deo – E-Sport Kup Balkana – štand AMSS
  Takmičenje koje se odvija “offline” na simulatorima na RaceRoom simulaciji, a serija koja se igra je WTCR 2018. U okviru ovog dela kvalifikacija tražiće se šest najboljih po postignutim vremenima na zadatoj stazi koja će biti objavljena prilikom otvaranja štanda.

  FINALE
  Finale „E-Sport Balkan Cup” biće održano na štandu AMSS-a, na Beogradskom sajmu automobila u oviru koga će učestvovati po prvih šest iz svih kvalifikacionih kupova i šest „Wild Card” takmičara kao VIP zvanice. Detalji finalnog dela takmičenja biće objavljeni 01.03.2019.
   
 2. drunkdonk7

  drunkdonk7 New Member

  Joined:
  Jan 8, 2019
  Ratings:
  +0 / 0 / -0
  Pozdrav, mozete li da mi pomognete kako da pronadjem i igram sa nasim ljudima? Tek sam instalirao igru i svaka pomoc znaci, koja kola i staze da kupim, sta se najvise vozi i slicno..Hvala.
   
 3. baronkg

  baronkg Active Member

  Joined:
  Aug 16, 2015
  Ratings:
  +29 / 0 / -0
 4. drunkdonk7

  drunkdonk7 New Member

  Joined:
  Jan 8, 2019
  Ratings:
  +0 / 0 / -0
  Hvala baron, fb nemam ali vidjecu da napravim discord jer mi svakako treba pa cu vam se pridruziti.