In-Gameplay Web Overlays

Discussion in 'Community Workshop' started by J-F Chardon, Apr 4, 2019.

  1. RoccoTTS

    RoccoTTS Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Ratings:
    +394 / 0
    In AI race, the delta time is the difference between you and the car in front of you. That's why it changes when you change position.
     
  2. Balrog

    Balrog Well-Known Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Ratings:
    +254 / 0
    Is it possible to turn the radar's sound effect on and off without modifying the source itself?
     
  3. RoccoTTS

    RoccoTTS Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Ratings:
    +394 / 0
    Yes, if you go to settings (left hand of your screen "*"), you can disable sound.
     
    • Agree Agree x 1
  4. JyriK

    JyriK Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Ratings:
    +50 / 0
    So how do you activate this in-game? I have dash.exe running, started the game with launch parameters, but there's no webHUD to be seen anywhere in the game. What I'm doing wrong?
     
  5. JyriK

    JyriK Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Ratings:
    +50 / 0
    Ok, it's working now. For some odd reason the launch argument was not correctly set (copied and pasted) in steam.
     
    • Like Like x 1
  6. Hervé45

    Hervé45 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Ratings:
    +46 / 0
    Hello

    when I move the mouse to the right, the "parameter" and "eye" icons disappear
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]



    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. [RWB] FxUK

    [RWB] FxUK Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2018
    Ratings:
    +77 / 0
    I'm sure that is intended, since they offer no purpose when driving.
     
    • Agree Agree x 1
  8. [RWB] FxUK

    [RWB] FxUK Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2018
    Ratings:
    +77 / 0
    Fairly new to some of this, but whilst experimenting, it appears some files are missing from webhud-master when trying to either run it for dev mode

    or run the build process
    I grabbed some of the node_modules from the broadcast overlay, but still missing some things like
    ./node_modules/ts-node/dist/bin.js

    Any advice?

    Edit, nevermind, managed to install ts-node.
     
    Last edited: Apr 5, 2019
  9. Dady Cairo

    Dady Cairo Member

    Joined:
    Sep 25, 2017
    Ratings:
    +5 / 0
    I get this lags and framerate issues too with the new Hud...meh...
    It is nice but will not work for me.And i have a up to date PC with a Geforce 1080ti and Win10 - 64 bit.CPU: I7 - 7700k @4.2 GHZ
    Since this is not fixed,i do not use it any longer.Rear - Mirror must be adjustable and Top Bar.
    Setting the steam overlay to OFF does nothing.
    I wonder what is going on here fore some ...PC Systems or what else can it be?
     
    Last edited: Apr 5, 2019
  10. RWB Charger

    RWB Charger Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2018
    Ratings:
    +67 / 0
    I had the same issue, triscreen settings gone, I just had to redo them.
     
  11. Neil Bateman

    Neil Bateman Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2016
    Ratings:
    +47 / 0
    The weird data part of this statement is what i am talking about, whatever it is showing has nothing to do with my lap times, occasionally it seems to work ok but mostly its crazy deltas and it has also vanished off the screen for a while a few times.
     
  12. Pierre Hox

    Pierre Hox New Member

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Ratings:
    +3 / 0
    I was asking myself the same question. Anyone ?
     
  13. RoccoTTS

    RoccoTTS Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Ratings:
    +394 / 0
    Now i use the old position bar combined with the rest of the new HUD and disable the new position bar.
     
    • Like Like x 1
  14. Hervé45

    Hervé45 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2017
    Ratings:
    +46 / 0
    how to disable this position bar?
    Thanks
     
  15. Dady Cairo

    Dady Cairo Member

    Joined:
    Sep 25, 2017
    Ratings:
    +5 / 0
    On the screen in game -on the LEFT is the settings icon for the new HUD.Click it an then you see the menue!
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  16. Pierre Hox

    Pierre Hox New Member

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Ratings:
    +3 / 0
    That's probably the best thing to do. Thanks !
     
    • Like Like x 1
  17. ducman888

    ducman888 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2018
    Ratings:
    +80 / 0
    Funny thing is it is working fine without it for me. Was wondering outloud if it was no longer required. Did you try it without the launch for TRIPLES?
     
  18. RWB Charger

    RWB Charger Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2018
    Ratings:
    +67 / 0
    I did indeed and it was still working but triples will work without putting the triscreen option in anyway if you run NV surround as the resolution in game was still correct but it looked a bit stretched on the sides, I needed to redo them anyway as I guessed most of it ;-)
     
    • Informative Informative x 1
  19. Gopher04

    Gopher04 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2015
    Ratings:
    +211 / 0
    I think the background to the radar should be transparent so we can use it in the eye view like ACC one, also the range for vehicle detection should be greater..
    Also a weird thing it's like the bar moves when changing position not the position on the bar or is it a illusion??
     
    • Agree Agree x 2
  20. Mauricio

    Mauricio Active Member

    Joined:
    Nov 22, 2015
    Ratings:
    +29 / 0

    Good, first thank the work done.
    Attached video where I show 2 problems with the web HUB.
    1.- When approaching on the icon of config and visualization it disappears (I have a monitor 32: 9, could cause this?)
    2.- Exhausted low of FPS, as they can observe with only enable the web hub low in a 25% the fps, if desahibilito they go back up.

    Thanks for your comments.