Bug Small UI Bugs

Discussion in 'Community Support' started by Scout, Nov 28, 2018.

  1. Scout

    Scout Well-Known Member Beta tester

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Ratings:
    +347 / 0 / -0
    Just 2 small UI bugs I came across this evening that are new.

    Nürburgring character encoding in the leaderboard filter.

    upload_2018-11-28_21-9-49.png

    Warning Message when selecting > 36 drivers in a dedicated server.

    upload_2018-11-28_21-11-57.png
     
    • Informative Informative x 1
  2. Christian Göpfert

    Christian Göpfert Topological Agitator Beta tester

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Ratings:
    +2,285 / 0 / -0
    Thanks for reporting these issues.
    The first one has already been reported and shall be fixed asap. (The same thing for Gellerasen has also already been found)
    The second one went unnoticed so far. I'll forward your finding, but it might be considered a minor thing and hence could take a little longer before this gets improved. But I'll keep an eye on it.
     
    • Like Like x 1
  3. Scout

    Scout Well-Known Member Beta tester

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Ratings:
    +347 / 0 / -0
    Might already be known too, but noticed the description is missing in the GTR2 P4/5.

    upload_2018-11-28_22-30-54.png
     
    • Like Like x 1
  4. Christian Göpfert

    Christian Göpfert Topological Agitator Beta tester

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Ratings:
    +2,285 / 0 / -0
    Oops, that one went right under the radar. Nice find, thanks again, keep 'em coming if you find more.
     
  5. Scout

    Scout Well-Known Member Beta tester

    Joined:
    Sep 3, 2018
    Ratings:
    +347 / 0 / -0
    Very small one, but the country of origin is missing from the Lotus GT4 on the store page.
     
  6. Christian Göpfert

    Christian Göpfert Topological Agitator Beta tester

    Joined:
    Apr 8, 2015
    Ratings:
    +2,285 / 0 / -0
    Not sure the British will agree, better report it asap. ;)
     
    • Funny Funny x 1
  7. GooseCreature

    GooseCreature Well-Known Member

    Joined:
    May 30, 2015
    Ratings:
    +592 / 0 / -0
    We don't agree on anything! In, out or shake it all about, we'll sodding argue about it. Wouldn't worry about upsetting us, we're more than capable of falling out with each other without influence from others! :rolleyes:
     
    • Funny Funny x 1
  8. Beef36

    Beef36 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2018
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    I don't know which forum to post bugs, so I'm posting it here. Since the patch on 28 November I get some background artefacts when I select the rear view, or during replays.

    This issue does not occur when I am driving in the forward view. The issue comes and goes, where it generally corrects itself. I did not such issues pre-patch.

    Specs:
    i7-8700K
    GTX-1080Ti
    7680*1080 G-Sync @ 144Mhz
    Nvidia Video Card Drivers: 416.34

    Toggle Mirrors: On
    Track Level of Detail: High
    Car LOD Distance Setting: High
    Particle Detail: High
    Tiremarks: On
    Specular: On
    Car Reflection Quality: Medium
    Track Animations: On
    Shadows: Medium
    Shadows Split: On
    Car Shadows: On
    Contact Shadows: 15
    Multi-Sampling: 8 * AA
    FXAA: On
    Bloom: On
    Depth of Field: Off
    Motion Blur: Fast
    Motion Blur Quality: Medium
    Lightshafts: On
    Lens Effect: On
    Track Texture Quality: High
    Car Texture Quality: High
    Rear View Mirror Quality: Low
    Shader Quality: Medium

    As a test I cranked up the Shading options to full above and the same issue occurred.

     
    • Informative Informative x 1