Problem Unplayable overnight!

Discussion in 'Community Support' started by Mivec 5rs [69], Mar 29, 2020.

  1. Mivec 5rs [69]

    Mivec 5rs [69] New Member

    Joined:
    Mar 29, 2020
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    I switched the game on after last night being fine, to be greeted with this
    I don't know what is going on. Done all the usual things with pc and modem to no avail. I then Validated RR files in Steam and at the end i get "2 files failed to validate and will be reacquired". I have tried it just on monitor and it's the same.
    As you an see from the video, that the menu's are fine until i start the game on any track and any type. leaderboard challenge etc. I don't know what to do next. Other games are fine and my hardware is running fine with no stress.

    any help is more than appreciated

    thanks
     
  2. Mivec 5rs [69]

    Mivec 5rs [69] New Member

    Joined:
    Mar 29, 2020
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Reinstalled RR but it's the same. No errors or warnings just really sketchy fps.. Im out of ideas so im in dire need of help..

    thanks
     
  3. Andi Goodwin

    Andi Goodwin Moderator Beta tester

    Joined:
    Jan 16, 2015
    Ratings:
    +559 / 0 / -0
    have you had any driver updates ?

    Andi
     
  4. Mivec 5rs [69]

    Mivec 5rs [69] New Member

    Joined:
    Mar 29, 2020
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    no but i did do an update after this problem started.
     
  5. ndwthx1138

    ndwthx1138 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 4, 2017
    Ratings:
    +95 / 0 / -0
    It looks like your CPU is currently doing the work not your GPU - 15 years ago I would see this on occasion - Did you try another application/game?
     
  6. jirbun01

    jirbun01 Member

    Joined:
    Dec 20, 2019
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    are you have this update in your PC - KB4541335
     
  7. Mivec 5rs [69]

    Mivec 5rs [69] New Member

    Joined:
    Mar 29, 2020
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sorry for the late reply guys.. I never got to the bottom of this.. I tried everything from veryfied the files to re installing the game. It was only RR. I ended up doing a hard reset and it fixed the issue but its took hours to get everything set back up..